Aktuelle arrangementer

Forkortet sommergudstjeneste og foredrag i Vind Kirke

Søndag den 12. august kl. 19.00 bliver en forkortet gudstjeneste ved sognepræsten og derefter foredrag om Vind kirkes klokker (både den gamle og den nye) ved Erik Kure, organist og klokkenist ved Skt. Nikolaj kirke, Vejle. Erik Kure er også klokkekonsulent for kirkeministeriet og medbringer et lille klokkespil. Kom og vær med til en anderledes oplevelse i kirken.

Gud & Guf

torsdag den 13. september kl. 17.00 i Vind Kirke

Kursus i kristendom: Esters Bog – bogen uden Gud, og dog…!

Vidste du, at Ester, en ung, fattig, forældreløs, jødisk pige,

vandt verdenshistoriens første skønhedskonkurrence og

blev dronning af Persien og Medien?

Vidste du, at Esters Bog er den eneste bog i bibelen,

der ikke nævner Guds navn?

Vidste du, at Ester var én af de modigste kvinder i bibelen?

Hvad kan vi lære af Esters Bog?

Jeg vil tage følgende tre temaer frem:

1. Hvad er tro? - Tro og tillid i praksis.

2. Hvorfor, Gud? - Det onde og Guds forsyn.

3. Kristen glæde.

Kurset foregår i præstegårdens konfirmandlokale på følgende datoer: tirsdage: 4. sept. + 18. sept. + 2. okt. Pris: 25,- kr. for kaffe pr. gang og 25,- for kursus/-materiale. I alt: 100,- kr. Kan indbetales på MobilePay: 29 89 01 65.

Tilmelding kan ske til mig fra nu af og senest 14. august 2018. Se også på hjemmesiden.

Mvh Morten Mouritzen

Gud & Guf

torsdag den 13. september kl. 17.00 i Vind Kirke.

Det er gudstjeneste i børnehøjde for alle børn fra 3-10 år og deres forædlre og bedsteforældre. Efter gudstjenesten er der GRATIS fællesspisning i LandbyCenter Vind

Kom og vær med!