Aktuelle arrangementer

Samtale og besøg:

Ønsker du en samtale med sognepræsten, er du velkommen til at ringe når som helst, så vi kan aftale tid og sted. Ofte viser det sig, at en samtale under fire øjne kan blive til hjælp, når problemerne tårner sig op. Også efter gudstjenesterne er der anledning til at snakke med præsten.

Julekoncert i Vind Kirke

torsdag den 12. december kl. 19.00. Kom og oplev den traditionsrige julekoncert med lokale aktører. Har du selv lyst til at medvirke med et indslag med sang eller musik, så kontakt vores organist Marie Buchhave, tlf. 29 90 14 27.

Konfirmandweekend

fredag den 6. marts til søndag den 8 marts 2020 på Humlum Strandlejren.

Gud & Guf

torsdag den 2. april kl. 17.00 i Vind Kirke.

Det er gudstjeneste i børnehøjde for alle børn op til 10 år og deres forældre og bedsteforældre (ældre børn er naturligvis også velkommen!). Efter gudstjenesten er der GRATIS fællesspisning i LandbyCenter Vind

Kom og vær med!