Aktuelle arrangementer

Samtale og besøg:

Ønsker du en samtale med sognepræsten, er du velkommen til at ringe når som helst, så vi kan aftale tid og sted. Ofte viser det sig, at en samtale under fire øjne kan blive til hjælp, når problemerne tårner sig op. Også efter gudstjenesterne er der anledning til at snakke med præsten.

Orienteringsmøde vedr menighedsrådsvalget

søndag den 17. maj kl. 10.00 i Vind Kirke

Valgforsamlingsmøde

tirsdag den 15. september 19.30 i Klubhuset.

Udforsk livet – nyt kursus i præstegården til efteråret.

”Udforsk livet” er et videobaseret kursus med syv samlinger. Det er et uhøjtideligt kursus for alle, som tænker over livet og lykken. Du behøver ikke at vide noget om Bibelen på forhånd, og du kan spørge om lige, hvad du vil, eller du kan bare være med og lytte. Hvem du end er, og hvad du end tænker: ”Udforsk livet” er en mulighed for at opdage den største gave i universet.

7 tirsdage i efteråret 2020:  1. sept. – 8. sept. – 22. sept. – 29. sept. – 20. okt. – 27. okt. – 3. nov.

i Præstegårdens konfirmandlokale.

Der ligger en folder i våbenhuset med yderligere information om tilmelding mv.

Gud & Guf

er aflyst torsdag den 2. april kl. 17.00 i Vind Kirke

Det er gudstjeneste i børnehøjde for alle børn op til 10 år og deres forældre og bedsteforældre (ældre børn er naturligvis også velkommen!). Efter gudstjenesten er der GRATIS fællesspisning i LandbyCenter Vind

Kom og vær med!