Gud & Guf i Vind Kirke

”Gud & Guf” er en børnegudstjeneste, der foregår i børnehøjde og -længde, dvs. den er målrettet børn fra 3-10 år og varer ca. 40 minutter. ”Gud & Guf” er på børnenes præmisser, men alle store som små er meget velkomne til at deltage. I må altså gerne tage søskende og bedsteforældre med! ”Gud og Guf” svarer til det, man andre steder kalder ”spaghettigudstjenester”.

Når der er Gud & Guf synger vi rytmiske sange. Der er ofte fagter til, så der kommer lidt bevægelse i kirken. Der vil også være sjove oplevelser, som når ”Guf” kommer på besøg; eller vi åbner den store bibel. Vi skal også bede fadervor. Men præsten forklare det hele ganske enkelt, så alle kan være med.

Gud & Guf næste gang

i Vind Kirke torsdag den 13. september kl. 17.00. For alle børn fra 3-10 år. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i LandsbyCenter Vind.

Efter gudstjenesten er der ”Guf”, dvs. aftensmad i LandsbyCenter Vind, hvor alle, der har lyst, kan være med! Så kan vi hygge os dér et stykke tid, så man kan tage hjem senest kl. 18.30-18.45. Maden (inkl. vand/saftevand) er gratis for alle! Der er ingen tilmelding, så I skal bare komme!!